Mitä odottaa

Onko ongelmasi Akuutti vai Krooninen? Tämä voi vaikuttaa siihen, miten sinun tulisi lähestyä terveysongelmaasi.

Kiropraktinen hoito voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen. Riippuen terveydellisestä tilastasi, ongelmastasi ja sen kroonisuudesta sinut voidaan luokitella tiettyyn hoitovaiheeseen.

Klinikallamme tarjoamme erilaisia hoitomuotoja. Jokainen henkilö ja jokainen tarve vaatii erilaista lähestymistapaa.

Ensimmäinen hoitokerta

Kesto: 40 min | Hinta: 70€

Kun lähdemme yhdessä tekemään töitä kohti parempaa terveyttäsi, kannustamme samalla tekemään myönteisiä eläntapamuutoksia jotla tukevat tätä prosessia. Keskeisten makro- ja mikroravintoaineiden saanti asetetaan etusijalle elimistön kasvun ja korjaantumisen kannalta. Tuemme potilaan pyrkimyksiä minimoida altistumista ilman, veden ja ruoan myrkyille, harrastaa säännöllistä liikuntaa ja pysyä aktiivisena, edistää sosiaalisia suhteita, varmistaa riittävä unensaanti, harjoittaa tietoista hengitystyötä sekä vähentämään tarpeetonta emotionaalista stressiä. Tämä ennakoiva itsehoito luo perustan yhteistyölle, jonka avulla voimme räätälöidä neuvoja juuri sinun yksilöllisiin tarpeisiisi. Jos haluat lukea lisää tästä, voit tutustua blogiimme, josta saat kattavaa tietoa.

Pyydämme sinua ystävällisesti tuomaan mukanasi ensimmäiselle käynnille kaikki tämänhetkiset lääkeaineet, lisäravinteet ja lääketieteelliset analyysit tai raportit aiemmilta tai nykyisiltä terveydenhuollon tarjoajilta, mukaan lukien verikokeiden tulokset sekä röntgen/mangneettikuvat.

Ensimmäinen hoitokerta alkaa perusteellisella haastattelulla henkilön terveydentilaa ja terveystaustaa koskevista tiedoista. Tämä edellyttää, että perehdytään nykyiseen terveydelliseen tilaan, aiempiin ja nykyisiin vaivoihin, elämäntapavalintoihin, psykososiaalisiin tekijöihin sekä perheen sairaushistoriaan. Tämä kattava keskustelu on ratkaiseva lähtökohta, joka ohjaa meitä määrittelemään keskeiset painopistealueet. Tämän jälkeen suoritamme fyysisen tutkimuksen jossa katsomme muunmuassa potilaan liikkuvuutta ja teemme ortopedisiä testejä, arvioiden rajoituksia, epämukavuutta tai poikkeavuuksia. Nämä havainnot auttavat paikallistamaan toimintahäiriöitä, sekä toimivat lähtökohtana fyysisten parannusten seuraamiselle hoidon aikana.

Fyysisen tutkimuksen jälkeen keskustelemme yksityiskohtaisesti havainnoistamme. Käymme läpi ilmenneitä ongelmia, niiden mahdollia syitä ja ehdotamme sinulle sopivinta hoitomuotoa erityistarpeisiisi. Laadimme yhdessä hoitosuunnitelman, joka vastaa tavoitteitasi ja jossa määritellään yksityiskohtaisesti hoitomuodot, niiden kesto ja tiheys. Lisäksi annamme tietoa siitä, mitä odottaa ensimmäisten hoitojaksojen aikana.
Ensimmäisen käynnin päätteeksi suoritamme ensimmäisen kiropraktisen hoitosi. Kiropraktinen hoito on olennainen osa kaikkia tarjoamiamme hoitomuotoja.