Summer Superoffer

2 visits for €99

(normally €150)

For a limited time only! Book your first visit with us here and get a bonus regular visit. 
Valued together at €150, both visits now for just €99!

Book online

Bar H. DC

Bar H. DC

Languages: English, Español

Saga H. DC

Saga H. DC

Kielet: suomi, englanti, espanja

EXCELLENT
61 reviews on
Marjaana Haapala
Marjaana Haapala
06/12/2023
Kiitos Saga ja Bar! Takana on viisi käyntikertaa ja tulokset helpottavat elämääni. Huimaus ja siihen liittynyt pahoinvointi häipyivät nopeasti. Jumpissa kiertoliikkeet sujuvat taas ilman yläpakaran viiltävää kipua. Noidannuoli on kuvaava sana kokemalleni pistokivulle, joka sattuessaan pakotti kumaraan. Nyt näyttää vahvasti siltä, että yli kymmenen vuotta vaivannut vaiva on kadonnut pysyvästi. Saga, arvostan kovasti myös antamiasi ja täsmällisesti ohjeistamiasi jumppa- ja tasapainoharjoituksia, joita käytän nyt päivittäin. Etukäteen vähän pelotti tulla vastaanotolle, kun en ole ennen käynyt, mutta todella kannatti tulla! Tulokset ylittävät kaikki odotukseni. T. Marjaana, 71 v
Henrietta Niva
Henrietta Niva
02/12/2023
Erinomaista hoitoa kipeälle selälle ja niskalle. Iso kiitos erityisesti minua hoitaneelle Sagalle, ihanalle ja aurinkoiselle alan ammattilaiselle! Nyt olo on paljon kevyempi ja kivut ovat helpottaneet. Plussaa myös klinikan sijainnista. Tänne tulen mielelläni uudelleen !😊
Henna Komonen
Henna Komonen
28/11/2023
Varasin ajan kiropraktikolle selkävaivojen takia, mutta yllätyin positiivisesti, miten kokonaisvaltaista ja yksilöllistä hoito oli. Hoidossa hyödynnettiin monia erilaisia tekniikoita ja sain myös tärkeitä kotihoito-ohjeita ja vinkkejä. Tunnelma vastaanotolla oli aina ystävällinen ja kiireetön. Suosittelen Turun kiropraktikkokeskusta lämpimästi.
Kirsi K
Kirsi K
26/11/2023
Wow. Heti ensimmäisen kerran jälkeen huomattavasti parempi olo. Kuukausien kipulääke-kuuri ja fysioterapiaa takana, mikään ei auttanut, käveleminen, istuminen, seisominen, nukkuminen, kaikki tuskallista. Google haulla löytyi Turun kiropraktikkokeskus, Saga ja Bar. Toimenpiteiden jälkeen jatkuva kipu helpotti, kipulääke kierre loppui. Tuntui, että se oli kaikkien tavoite ja vielä kotihoito-ohjeita mukaan. Nähdään taas! Strongly recommended and Thank You so much! Suuret kiitokset ja suositukset!
Jenni Vierimaa
Jenni Vierimaa
01/10/2023
Olen käynyt Sagan ja Barin ammattitaitoisissa "käsissä" ja olen saanut todella ison avun erilaisiin vaivoihin. Mm. lonkkakipuun ja ala- sekä yläselänvaivoihin. Lisäksi olen saanut ravitsemukseen sekä lisäravinteisiin monipuolista opastusta. 8-vuotias poikani on myös käynyt heidän hoidoissaan ja voi paljon paremmin kokonaisvaltaisesti tällä hetkellä ja adhd oireetkin ovat helpottuneet. Palvelu on todella ystävällistä ja lämminhenkistä. Eli voin suositella heitä kaikille vauvasta vaariin lämpimästi🥰 6/5😊
Aino Lähde
Aino Lähde
23/08/2023
Niskan päivittäinen nykiminen sen jumissa olemisen vuoksi, loppui heti käynnin jälkeen ja koko selässä oleva paineentunne helleni, jolloin hengittäminen helpottui normaaliksi. Käynti oli rento ja työstä välittyi huikea ammattitaito😁Vielä kerran iso kiitos Kimmo!
Hanne
Hanne
28/04/2023
Suur kiitos Kimmo♥️ Pääkipu on poissa, molemmat lavat tuntuvat paremmalta ja hartiat huomattavasti paremmat!! Super hyvä kokemus ja suosittelen muille!! T. Hanne
Marika Agge
Marika Agge
06/03/2023
Menin kiropraktikko Kimmo Wahrmanin luo kireän lantionseudun sekä kiristävien ja kipuilevien polvien tähden.Hän tiesi heti mistä vaivani johtuivat. Aiemmin kävin fysioterapeutilla, mistä en saanut apua vaivoihini. Moni asia kehossa hoitojen jälkeen tuntuu nyt paljon paremmalta. Sain myös todella hyvät venytysohjeet, millä pitää jäsenet kunnossa, niin että kävelylenkit tuntuvat taas mukavilta. Suosittelin lämpimästi Kimmoa, rautainen ammattilainen ja avun saa moniin vaivoihin.
anne-marie aro
anne-marie aro
07/11/2022
Hyväntuulinen ja asiantunteva palvelu. Menin vastaanotolle, koska kävely oli vaikeaa, en voinut kiertää toista jalkaa kunnolla sivulle kun lonkka/pakara/alaselkä olivat niin jumissa. Olin hyvin hyvin jumissa. Kimmo kertoi, missä näkee vikaa ja mitä kohtia käsittelee. Ensimmäinen kerta jo auttoi ja käveleminen ei ollut enää niin kivuliasta. Ostin 5 kerran paketin, mistä oli apua. Aion myöhemmin tulla uudestaan.

Video testimonials

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

What to expect

During the first visit our approach begins with a thorough history-taking process. This involves delving into your current condition, past and present ailments, lifestyle choices, psychosocial factors, family medical history, and relevant health background. This comprehensive history serves as a crucial starting point, guiding us to identify key focus areas. Subsequently, we conduct a physical examination to assess for limitations, discomfort, or abnormalities. These observations not only help pinpoint dysfunctions but also serve as a baseline for tracking physical improvements throughout the course of care. Concluding your first visit is the commencement of chiropractic care, where you will receive your first chiropractic adjustment. The chiropractic adjustment is an integral part of all types of care we offer.

Your following visit, referred to as “Regular visit” will include a thorough physical assessment and specific chiropractic adjustments together with a variety of soft tissue work as needed. Our primary focus during these type of visits is on the structural integrity of the spine and pelvis, recognizing that by addressing these areas, we often positively impact other bodily dysfunctions. However, our care approach extends beyond these regions to encompass the entire body, including the cranium, temporomandibular joints, and extremities.

First visit duration: 40 min
Regular visit duration: 10-20 min

Are you still not convinced chiropractic can help you?

An optional FREE introductory visit (10-20 minutes) at our office where we get to know one another. We can briefly chat about your case, how we can assist you, and answer any potential questions you may have before you make the decision to start care with us. No strings attached.

And don’t worry! You will still be able to enjoy the 2 visit promotion for €99 following your introductory visit!