Kesän Supertarjous

2 käyntiä 99€

(normaalisti 150€)

Vain rajoitetun ajan! Varaa ensimmäinen käyntisi täältä ja saat bonuksena jatkokäynnin. 
Arvoltaan normaalisti 150€, molemmat käynnit nyt yhteensä vain 99€!

Varaa netistä

Bar H. DC

Bar H. DC

Languages: English, Español

Saga H. DC

Saga H. DC

Kielet: suomi, englanti, espanja

EXCELLENT
61 reviews on
Marjaana Haapala
Marjaana Haapala
06/12/2023
Kiitos Saga ja Bar! Takana on viisi käyntikertaa ja tulokset helpottavat elämääni. Huimaus ja siihen liittynyt pahoinvointi häipyivät nopeasti. Jumpissa kiertoliikkeet sujuvat taas ilman yläpakaran viiltävää kipua. Noidannuoli on kuvaava sana kokemalleni pistokivulle, joka sattuessaan pakotti kumaraan. Nyt näyttää vahvasti siltä, että yli kymmenen vuotta vaivannut vaiva on kadonnut pysyvästi. Saga, arvostan kovasti myös antamiasi ja täsmällisesti ohjeistamiasi jumppa- ja tasapainoharjoituksia, joita käytän nyt päivittäin. Etukäteen vähän pelotti tulla vastaanotolle, kun en ole ennen käynyt, mutta todella kannatti tulla! Tulokset ylittävät kaikki odotukseni. T. Marjaana, 71 v
Henrietta Niva
Henrietta Niva
02/12/2023
Erinomaista hoitoa kipeälle selälle ja niskalle. Iso kiitos erityisesti minua hoitaneelle Sagalle, ihanalle ja aurinkoiselle alan ammattilaiselle! Nyt olo on paljon kevyempi ja kivut ovat helpottaneet. Plussaa myös klinikan sijainnista. Tänne tulen mielelläni uudelleen !😊
Henna Komonen
Henna Komonen
28/11/2023
Varasin ajan kiropraktikolle selkävaivojen takia, mutta yllätyin positiivisesti, miten kokonaisvaltaista ja yksilöllistä hoito oli. Hoidossa hyödynnettiin monia erilaisia tekniikoita ja sain myös tärkeitä kotihoito-ohjeita ja vinkkejä. Tunnelma vastaanotolla oli aina ystävällinen ja kiireetön. Suosittelen Turun kiropraktikkokeskusta lämpimästi.
Kirsi K
Kirsi K
26/11/2023
Wow. Heti ensimmäisen kerran jälkeen huomattavasti parempi olo. Kuukausien kipulääke-kuuri ja fysioterapiaa takana, mikään ei auttanut, käveleminen, istuminen, seisominen, nukkuminen, kaikki tuskallista. Google haulla löytyi Turun kiropraktikkokeskus, Saga ja Bar. Toimenpiteiden jälkeen jatkuva kipu helpotti, kipulääke kierre loppui. Tuntui, että se oli kaikkien tavoite ja vielä kotihoito-ohjeita mukaan. Nähdään taas! Strongly recommended and Thank You so much! Suuret kiitokset ja suositukset!
Jenni Vierimaa
Jenni Vierimaa
01/10/2023
Olen käynyt Sagan ja Barin ammattitaitoisissa "käsissä" ja olen saanut todella ison avun erilaisiin vaivoihin. Mm. lonkkakipuun ja ala- sekä yläselänvaivoihin. Lisäksi olen saanut ravitsemukseen sekä lisäravinteisiin monipuolista opastusta. 8-vuotias poikani on myös käynyt heidän hoidoissaan ja voi paljon paremmin kokonaisvaltaisesti tällä hetkellä ja adhd oireetkin ovat helpottuneet. Palvelu on todella ystävällistä ja lämminhenkistä. Eli voin suositella heitä kaikille vauvasta vaariin lämpimästi🥰 6/5😊
Aino Lähde
Aino Lähde
23/08/2023
Niskan päivittäinen nykiminen sen jumissa olemisen vuoksi, loppui heti käynnin jälkeen ja koko selässä oleva paineentunne helleni, jolloin hengittäminen helpottui normaaliksi. Käynti oli rento ja työstä välittyi huikea ammattitaito😁Vielä kerran iso kiitos Kimmo!
Hanne
Hanne
28/04/2023
Suur kiitos Kimmo♥️ Pääkipu on poissa, molemmat lavat tuntuvat paremmalta ja hartiat huomattavasti paremmat!! Super hyvä kokemus ja suosittelen muille!! T. Hanne
Marika Agge
Marika Agge
06/03/2023
Menin kiropraktikko Kimmo Wahrmanin luo kireän lantionseudun sekä kiristävien ja kipuilevien polvien tähden.Hän tiesi heti mistä vaivani johtuivat. Aiemmin kävin fysioterapeutilla, mistä en saanut apua vaivoihini. Moni asia kehossa hoitojen jälkeen tuntuu nyt paljon paremmalta. Sain myös todella hyvät venytysohjeet, millä pitää jäsenet kunnossa, niin että kävelylenkit tuntuvat taas mukavilta. Suosittelin lämpimästi Kimmoa, rautainen ammattilainen ja avun saa moniin vaivoihin.
anne-marie aro
anne-marie aro
07/11/2022
Hyväntuulinen ja asiantunteva palvelu. Menin vastaanotolle, koska kävely oli vaikeaa, en voinut kiertää toista jalkaa kunnolla sivulle kun lonkka/pakara/alaselkä olivat niin jumissa. Olin hyvin hyvin jumissa. Kimmo kertoi, missä näkee vikaa ja mitä kohtia käsittelee. Ensimmäinen kerta jo auttoi ja käveleminen ei ollut enää niin kivuliasta. Ostin 5 kerran paketin, mistä oli apua. Aion myöhemmin tulla uudestaan.

Video testimoniaalit

Katso video
Katso video
Katso video
Katso video

Mitä odottaa

Ensimmäisen käynnin aikana lähestymistapamme alkaa perusteellisella potilaskertomus haastattelulla. Tämä edellyttää, että perehdytään nykyiseen terveydelliseen tilaan, aiempiin ja nykyisiin vaivoihin, elämäntapavalintoihin, psykososiaalisiin tekijöihin sekä perheen sairaushistoriaan. Tämä kattava keskustelu on ratkaiseva lähtökohta, joka ohjaa meitä määrittelemään keskeiset painopistealueet. Tämän jälkeen suoritamme fyysisen tutkimuksen jossa katsomme muunmuassa potilaan liikkuvuutta ja teemme ortopedisiä testejä, arvioiden rajoituksia, epämukavuutta tai poikkeavuuksia. Nämä havainnot auttavat paikallistamaan toimintahäiriöitä, sekä toimivat lähtökohtana fyysisten parannusten seuraamiselle hoidon aikana. Ensimmäisen käynnin päätteeksi suoritamme ensimmäisen kiropraktisen hoitosi. Kiropraktinen hoito on olennainen osa kaikkia tarjoamiamme hoitomuotoja.

Seuraavaan käyntiisi, jota kutsutaan ”jatkokäynniksi”, sisältyy perusteellinen fyysinen arviointi, tarkat kiropraktiset hoidot sekä erilaisia pehmytkudoshoitoja tarpeen mukaan. Keskitymme tällaisilla käynneillä ensisijaisesti selkärangan ja lantion rakenteelliseen eheyteen, koska tiedämme, että puuttumalla näihin alueisiin voimme usein vaikuttaa myönteisesti muihin kehon toimintahäiriöihin. Hoitomme ulottuu kuitenkin näiden alueiden ulkopuolelle ja kattaa koko kehon, mukaan lukien kallon, purentaelimistön ja raajat.

Ensimmäisen käynnin kesto: 40 min
Jatkokäynnin kesto: 10-20 min

Etkö ole vielä vakuuttunut siitä, että kiropraktiikka voi auttaa sinua?

Valinnainen ILMAINEN tutustumiskäynti (10-20 minuuttia) vastaanotollamme, jossa tutustumme toisiimme. Käymme läpi tilanteesi ja hoitotarpeesi, miten voimme auttaa sinua sekä vastaamme mahdollisiin kysymyksiin, ennen kuin teet päätöksen hoidon aloittamisesta kanssamme. Ilman sitoutumisehtoja.

Äläkä ole huolissasi! Olet edelleen oikeutettu kahden hoitokäynnin kamppanjaan 99€ myös tutustumiskäynnin jälkeen.