Hinnasto

Nämä hoitovaihtoehdot ovat käytettävissäsi ensimmäisen hoitokerran jälkeen kanssamme. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää ensimmäisestä käynnistä.

Strukturaalinen

10 min

Yksittäiskäynti €60
6 käynnin paketti €330 (€55/käynti)
10 käynnin paketti €500 (€50/käynti)
15 käynnin paketti €675 (€45/käynti)

Strukturaalinen+

20 min

Yksittäiskäynti €95
5 käynnin paketti €480 (€80/käynti)
10 käynnin paketti €750 (€75/käynti)
15 käynnin paketti €1,050 (€70/käynti)

Kattava

40 min

Yksittäiskäynti €150
4 käynnin paketti €540 (€135/käynti)
8 käynnin paketti €960 (€120/käynti)

Nämä hoitovaihtoehdot ovat käytettävissäsi ensimmäisen hoitokerran jälkeen kanssamme. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää ensimmäisestä käynnistä.

Pakettisi rahoittaminen

Haluat ostaa paketin, mutta et voi maksaa sitä kerralla? Meillä on ratkaisu sinulle!

Lisätietoa
Oma lahjakorttimme

Lahjoita rakkaallesi tai läheisellesi terveyttä!

Lisätietoa
Suositellessasi ystävän hoitoon saat ilmaisen normaalikäynnin!
Lisätietoa
Previous slide
Next slide

Strukturaalinen:

Strukturaalinen hoitomuotomme on traditionaalista kiropraktista hoitoa. Se sisältää kattavan fyysisen tutkinnan ja täsmälliset kiropraktiset adjustoinnit, mukaanlukien yksinkertaista myofaskiaalista hoitoa tarvittaessa. Tässä hoitomuodossa me lähinnä keskitymme selkärankaan, lantioon ja niiden biomekaniikkaan. Me suosittelemme Strukturaalista hoitoa potilaille joilla on lievää fyysistä epämukavuutta ja jotka hakevat tehokasta, nopeaa ja täsmällistä hoitoa fyysisen olonsa palautumiseksi. Strukturaalinen hoito kestää noin 10 minuuttia, ja hoitojakson aloitettaessa sen tulisi tapahtua 1-3 kertaa viikossa, keston määräyttyessä tapauskohtaisesti. Tämän hoitosuunnitelman valitsevia kannustetaan osallistumaan aktiivisesti omaan hoitoonsa omaksumalla terveellisempiä elämäntapoja yleisten suositusten perusteella joita käymme läpi yhdessä.

Strukturaalinen+:

Tämän hoitotyypin ideana on syventää sekä arviointia että terapiatekniikoita, sekä laajentaa niiden soveltamisalaa. Strukturaalinen+ hoito on kokovartalokeskeistä, ja se käsittää erilaisia pehmytkudostyöskentelytapoja, jotka ulottuvat selkärangan ja lantion lisäksi myös kalloon, temporomandibulaarisiin niveliin sekä raajoihin. Tietenkin kaikki strukturaalisen hoidon yhteydessä tarjotut hoitomuodot ovat strukturaalinen+ -hoidon perustana ja sisältyvät siihen. Strukturaalinen+ -hoitojaksot kestävät noin 20 minuuttia, ja niiden tiheyden odotetaan olevan 1-2 kertaa viikossa tietyn ajanjakson ajan tapauskohtaisesti. Tähän hoitosuunnitelmaan valitsevien henkilöiden odotetaan osallistumaan aktiivisesti hoitoonsa ja omaksumaan terveellisemmän elämäntavan yleisten sekä spesifien suositusten mukaan joita käymme yhdessä läpi vastaanotolla.

Kattava:

Tämä on kattavin ja yksityiskohtaisin hoitosuunnitelmamme, joka on suunniteltu käsittelemään vaikeimpiakin tapauksia ja optimoimaan terveyttä parhaan kykymme mukaan. Tämä hoitomuoto on erittäin yksilöllistä ja kokonaisvaltaista, ja siinä keskitytään kehon useisiin eri järjestelmiin tapauskohtaisesti, kuten esimerkiksi ruoansulatusjärjestelmään, immuunijärjestelmään, ja endokriiniseen järjestelmään. Edellä mainittuihin hoitotyyppeihin sisältyvien hoitomuotojen lisäksi Kattavaan hoitomuotoon kuuluu laaja rakenteellinen, biokemiallinen ja emotionaalinen analyysi, jonka avulla tunnistetaan terveyteen vaikuttavat tarkat stressitekijät ja se, miten niistä selviydytään kehon prioriteettien mukaisesti. Käynnit kestävät noin 40 minuuttia, ja ne toistetaan 2-4 kertaa kuukaudessa tietyn ajanjakson ajan tapauskohtaisesti. Tämän suunnitelman valitsevien henkilöiden odotetaan osallistuvan aktiivisesti hoitoonsa, ja heidän on oltava valmiita toteuttamaan riittävät elämäntapamuutokset, jotka perustuvat vastaanotolla näytettyihin ja selitettyihin yleisiin ja henkilökohtaisesti räätälöityihin suosituksiin.