Hinnasto

Nämä hoitovaihtoehdot ovat käytettävissäsi ensimmäisen hoitokerran jälkeen kanssamme. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää ensimmäisestä käynnistä.

Normaalikäynti

Yksittäiskäynti 80€

Kattava käynti

Yksittäiskäynti 150€

Nämä hoitovaihtoehdot ovat käytettävissäsi ensimmäisen hoitokerran jälkeen kanssamme. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää ensimmäisestä käynnistä.

Pakettisi rahoittaminen

Haluat ostaa paketin, mutta et voi maksaa sitä kerralla? Meillä on ratkaisu sinulle!

Lisätietoa
Oma lahjakorttimme

Lahjoita rakkaallesi tai läheisellesi terveyttä!

Lisätietoa
Suositellessasi ystävän hoitoon saat ilmaisen normaalikäynnin!
Lisätietoa
Previous slide
Next slide

Normaalikäynnit:

Normaalikäynnit sisältävät perusteellisen fyysisen tutkinnan ja täsmälliset kiropraktiset adjustoinnit sekä erilaisia pehmytkudoshoitoja tarpeen mukaan. Näillä käynneillä keskitymme ensisijaisesti selkärangan ja lantion rakenteelliseen eheyteen, koska näitä alueita käsittelemällä voimme usein vaikuttaa myönteisesti myös muihin kehon toimintahäiriöihin. Hoitomme ulottuu kuitenkin näiden alueiden ulkopuolelle ja kattaa koko kehon, mukaan lukien kallon, purentaelimistön ja raajat. Suosittelemme tätä hoitomuotoa potilaille, joilla on lieviä tai kohtalaisia fyysisiä vaivoja ja jotka etsivät tehokasta, nopeaa ja täsmällistä hoitoa fyysisen toimintakykynsä palauttamiseksi. Normaalikäynti kestää noin 10-20 minuuttia, ja hoitojakson aloitettaessa sen tulisi tapahtua 1-3 kertaa viikossa, keston määräyttyessä tapauskohtaisesti. Tämän hoidon valitsevia kannustetaan osallistumaan aktiivisesti omaan hoitoonsa omaksumalla terveellisempiä elämäntapoja yleisten suositusten perusteella joita käymme läpi yhdessä.

Kattavat käynnit:

Kattavat käynnit on suunniteltu siten, että meillä on riittävästi aikaa perehtyä syvällisemmin elimistöösi. Näin voimme käsitellä kaikkein vaikeimpia tapauksia ja optimoida terveyttä parhaan kykymme mukaan. Nämä käynnit mahdollistavat erittäin yksilöllisen ja kattavan hoidon, jossa keskitytään useisiin kehon järjestelmiin. Normaalikäynneillä käytettävien hoitomuotojen lisäksi pystymme kattavilla käynneillä tarjoamaan kattavan rakenteellisen, biokemiallisen ja emotionaalisen analyysin, jonka avulla voimme tunnistaa terveyteesi vaikuttavat tarkat stressitekijät ja selvittää, miten ne voidaan voittaa kehon prioriteettien mukaisesti. Käynnit kestävät noin 40 minuuttia, ja ne toistetaan 2-4 kertaa kuukaudessa tietyn ajanjakson ajan tapauskohtaisesti. Tämän suunnitelman valitsevien henkilöiden odotetaan osallistuvan aktiivisesti hoitoonsa, ja heidän on oltava valmiita toteuttamaan riittävät elämäntapamuutokset, jotka perustuvat vastaanotolla näytettyihin ja selitettyihin yleisiin ja henkilökohtaisesti räätälöityihin suosituksiin.