Kampanjat

Pakettisi rahoittaminen

Klinikallamme ymmärrämme, että on tärkeää tehdä terveydenhuollosta helppokäyttöistä ja kätevää potilaillemme. Parantaaksemme kokemustasi ja tarjotaksemme joustavuutta terveydenhuoltokulujesi hallinnassa, tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja valituille hoitopaketeille. Sitoumuksemme hyvinvointiisi ulottuu tutkimushuoneen ulkopuolelle, ja pyrimme tekemään laadukkaista terveydenhuoltopalveluista mahdollisimman helposti saatavilla olevia.

Saatavilla olevat rahoitusvaihtoehdot:

 • Strukturaalinen paketti (10 käyntiä):
  • Voidaan maksaa kahdessa erässä, käyntien 1 ja 4 yhteydessä.
 • Strukturaalinen paketti (15 käyntiä):
  • Mahdollistaa kätevän kolmen maksuerän suunnitelman käynneillä 1, 4 ja 9.
 • Strukturaalinen+ paketti (9 käyntiä):
  • Voidaan maksaa kahdessa erässä käyntien 1 ja 4 yhteydessä.
 • Kattava paketti (8 käyntiä):
  • Mahdollinen suoritettavaksi joustavasti kahdella maksuerällä käynneillä 1 ja 3.

Uskomme saumattoman terveydenhuollon edistämiseen, ja rahoitusvaihtoehtojemme tavoitteena on antaa sinulle mahdollisuus hallita terveydenhuoltoinvestointejasi. Voit vapaasti kysyä näistä vaihtoehdoista käyntisi aikana, sillä olemme täällä auttamassa sinua tekemään terveytesi ja hyvinvointisi kannalta parhaita päätöksiä.

Oma lahjakorttimme

Esittelemme ainutlaatuisen lahjakorttivaihtoehtomme, jolla voit antaa läheisillesi korvaamattoman arvokkaan terveyden lahjan. Klinikallamme ymmärrämme hyvinvointisi merkityksen lisäksi rakkaidesi hyvinvoinnin merkityksen, ja siksi sinulla on mahdollisuus jakaa matkasi kohti parempaa hyvinvointia läheistesi kanssa. Ostamalla lahjakorttimme vain 60 eurolla, läheisesi saa oikeuden ensimmäiseen käyntiin klinikallamme, jolloin hän voi aloittaa matkan kohti optimaalista terveyttä.

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että tänä jouluna jokaisella lahjakortin ostolla tulee mukana kauniisti käsintehty joulukortti. Tämä huomaavainen lisäys tekee eleestäsi vielä henkilökohtaisemman, tehden siitä täydellisen lahjan joulunaikaan. Lahjoita terveyttä ja iloa tänä jouluna, sillä mikään ei sano ”välitän sinusta” paremmin kuin hyvinvoinnin lahja sekä ripaus juhlakauden lämpöä.

Opiskelijat ja alle 25-vuotiaat

Ymmärrämme, että opiskelijaelämä taikka työmarkkinat ensikertalaisena voivat tuoda mukanaan omanlaisensa stressin. Siksi olemme innoissamme voidessamme jakaa kanssasi Strukturaalipakettiemme alennetut hinnat. Nyt opiskelijat ja alle 25-vuotiaat voivat saada vastaanotollamme 6 käynnin hoitopaketin vain 400 euroon (normaalisti 480 euroa), 10 käynnin hoitopaketin 600 euroon (normaalisti 750 euroa) ja 15 käynnin hoitopaketin 800 euroon (normaalisti 1050 euroa). Hyvinvointisi tukeminen on meille tärkeää näinä haastavina vuosina, ja vastaanottomme on täällä auttamassa sinua saamaan laadukasta terveydenhuoltoa helposti ulottuvillasi.

Suosittele ystäväsi klinikalle ja saat strukturaalisen käynnin ILMAISEKSI!

Arvostamme suuresti tänmänhetkisen asiakaskuntamme uskollisuutta, ja meillä on ilo esitellä erikoistarjous heille (koskee vain nykyisiä potilaita). Kiitokseksi jatkuvasta uskostasi hoitoomme, pyydämme sinua suosittelemaan ystävääsi – muuta kuinperheenjäsentä tai puolisoa– jotta hän voi löytää hoitomme avun. Kiitokseksi suosittelustasi ystäväsi tullessa hoitoon,saat ilmaisen kiropraktisen hoidon. Tämä aloite on tapamme edistää yhteisöllisyyttä, hyvinvointia ja ilmaista samalla vilpitöntä kiitollisuuttamme siitä luottamuksesta, jonka osoitatte meille.